Booklovers

Booklovers

Nyári Haul

Kedvenc könyveim 2019 nyarán

2019. augusztus 24. - Könyvrajongó

 20190822_170155_0000.png

Sziasztok!

Így nyár vége felé úgy döntöttem,hogy ebben a posztban összegyűjtöm Nektek,azokat a könyveket,amelyek a kedvenceim voltak ezen a nyáron.Ezalatt a szűk három hónap alatt 11 könyvet sikerült elolvasnom és ezek közül emelném ki azokat,amelyek a legjobban megfogtak.

(Az könyv címére kattintva az összes könyvről olvashattok egy részletes véleményt!)

Végigkövethetjük,hogy a lányokat,hogy találja vagy hogy nem találja meg a szerelem és hogyan váltják valóra akár a lehetetlennek tűnő álmaikat is.

(idézés a könyvkritikámból)

3583868_5.jpg

Kettejük között ugyanis nagyon erős kapocs alakul ki, illetve a könyv azt is remekül bemutatja,amikor egy ember bármit megtenne a másikért ,bármi lenne érte, és bármit képes lenne feladni a barátjáért,szerelméért.

covers_460467.jpg

A cselekményben a fájdalom,a rettegés,a csalódottság,a szerelmi szenvedés,a távolság ereje és a megbocsátás is fellelhető.

covers_535249.jpg

Minden egyes jelenetet választékosan,szépen fogalmazott meg és néha olyan érdekes kérdéseket tett föl a szereplőkön keresztül,ami az olvasót is elgondolkodtatta.

covers_217308.jpg

Szerencsére nem kellett csalódnom,mert ez a nyárias,turistás,vakációzós "életérzés",görögös hangulattal párosult,amit egyszerűen imádtam.A regény színvonalát nagyban emelték az elképesztő részletességgel és választékossággal megfogalmazott tájleírások.

covers_546437.jpg

 

Remélem tetszett nektek ez a rövid könyvajánló és ,hogy tudtam ötleteket adni olvasáshoz!

Élvezzétek ki még nyarat ,jó pihenést kívánok!

Könyvrajongó

A bejegyzés trackback címe:

https://booklovers.blog.hu/api/trackback/id/tr1015020164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása