Booklovers

Booklovers

Top 5 könyvsorozat amit el kell olvasnod

2017. augusztus 11. - Könyvrajongó

Szép napot,Nektek!

Ma 5 könyvsorozatot fogok nektek ajánlani,amelyek a személyes kedvenceim.Igazi csajos,izgalmas sorozatok nagyszerű íróktól.

1.Leiner Laura:Bexi sorozat (Késtél,Hullócsillag,Illúzió,Nélküled,valahol,Egyszer)

Leiner Laura sikerkönyvét a kamaszok 99%-a ismeri és szereti.Ez az imádat engem is megfertőzött mert ez a sorozat tele van kalandokkal és a hírnév árnyoldaliba is bepillantást nyerhetünk,miközben nyomon követhetjük a népszerű tinisztár Bexi(Budai Rebeka) sorsát.Mindegyik rész új lehetőségeket,új szereplőket,és bonyodalmakat hoz így a történet megunhatalan.

2.Maros Edit:Hűvösvölgyi Suli

Szó szerint ők a ,,legszerethetőbb ikerlányok a Két Lotti óta".Eseménydús csajos könyv vicces helyzetekkel és megható pillanatokkal fűszerezve.

3.Szántai Zita :Hűvösvölgyi Gimnázium B-épület

Talán,egy kicsit kevésbé ismert mint a Hűvösvölgyi Suli,viszont ugyanolyan jó.Abszolút a szívemhez nőtt ez a 3.részes kis sorozat.

4.Nathalie Somers:Lányok regénye

Menő sorozat négy vagány lány barátságáról akik jóban-rosszban kitartanak egymás mellett történjen bármi.

5.Kalapos Éva : D.A.C.

Ez a sorozat tényleg az igaz barátságról szól,hiszen a fiatalok hibáik ellenére példamutatóan kiállnak a barátikért ,megvédik és támogatják egymást.

 

Ha tetszett kövessétek a blogomat!

                                                                                                     Szeretettel:Könyvrajongó

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://booklovers.blog.hu/api/trackback/id/tr8612739848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása