Booklovers

Booklovers

Kezdő olvasóknak

2017. augusztus 10. - Könyvrajongó

Sziasztok!

Arra gondoltam,hogy ebben a posztban a kezdő olvasókhoz szólnék.Szeretnék ajánlani néhány olyan könyvet ,amely kisebb gyerekeknek szól és amelyeket én is imádtam gyerekkoromban.

Vivian French : Tiara Klub

Ez volt az első könyvsorozat amit olvastam.Nem túl vastag és nagy betűkkel van írva ezért kisebbként nagyon szerettem. Mindenképp ajánlom!

Fülszöveg:Sophia hercegnőnek és barátnőinek maguknak kell megtervezniük és elkészíteniük saját gyönyörű báli ruhájukat. Perfecta hercegnő azonban a fejébe vette, hogy tönkreteszi az örömüket, és elrontja az esti meglepetést…

 

Meg Cabot:Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek

Rendkívül szórakoztató történet egy kilencéves kislány mindennapjairól!

Fülszöveg:Amikor a kilencéves Allie megtudja, hogy költöznek, biztosra veszi, hogy itt a világ vége! Meg kell válnia szép rózsaszín szobájától, értékes ásványgyűjteményétől és a legjobb barátnőjétől. Azonban speciális szabálygyűjteménye segítségével Allie minden helyzetben feltalálja magát a maga vidám és vagány módján.

 

Prunella Bat :Milla és Sugar (A sellők háza)A két barátnő története egyszerűen lenyűgözött.A könyv megunhatalan volt tele gyönyörű képes illusztrációkkal.Tipikus nyári olvasmány!

Fülszöveg:Milla és Sugar egy csodálatos tengerparti kempingben tölti a nyári vakációt, ahol minden csupa napfény és varázslat. Egy nap a strandon összebarátkoznak Ninával, a sellővel, aki a segítségüket kéri. A Sötét Varázslók két gonosz küldötte ugyanis ellopott a sellőktől egy különlegesen értékes ezüstfésűt. A kincset arra akarják felhasználni, hogy megszerezzék a sellők varázserejét...

 

Sarah Bosse:Annára számíthatsz

Példaértékű könyv az állatvédelemről és a gyerekekről!Állatbarátoknak főleg ajánlom!

Fülszöveg:Anna és Lujza gyakran veszekednek, mégpedig Bastian miatt. Amióta a fiú megérkezett Malomvölgybe, Lujza teljesen feleslegesnek érzi magát... A lovastanyán azonban egyszer csak felbukkan egy elkóborolt kutya, akit valaki súlyosan bántalmazott. Ettől kezdve vége a veszekedéseknek: Anna, Lujza és Bastian együtt próbálják kideríteni, ki lehetett a... 

 

Köszönöm,ha elolvastad.Remélem sok kisebb gyereket ösztönöztem az olvasásra!

 

                                                                                                             Szeretettel.Könyvrajongó

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://booklovers.blog.hu/api/trackback/id/tr3012733594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása